Futbol

Jordi Cruyff: "El fet que Johan hagi estat una font d'inspiració per a molts de vosaltres ens ha emocionat"

En un comunicat oficial, la família anuncia que farà un funeral privat i que en els pròxims dies s'organitzarà un acte commemoratiu oficial. Aprova els actes d'homenatge del Barça i Ajax, tot i que especifica que no són actes avalats per ells

Actualitzat

L'agència de representació de Johan Cruyff, Cruyff Management, ha emès a primera hora de la tarda d'aquest divendres un comunicat en el qual s'inclou un missatge d'agraïment de Jordi Cruyff per les mostres de condol que ha rebut la seva família des que dijous es va fer pública la notícia de la mort de la llegenda del Barça. El missatge és breu:

"En nom de la meva mare, de les meves germanes i de la resta de la meva família, m'agradaria agrair les nombroses mostres d'afecte i suport rebudes en el dia d'ahir i durant els últims mesos. El fet que Johan hagi estat una font d'inspiració per a molts de vosaltres és una cosa que ens ha emocionat. També vull agrair de manera especial a tot l'equip mèdic l'atenció rebuda fins al final". Jordi Cruyff

El comunicat també informa que la família ha iniciat els preparatius del funeral, que serà una cerimònia privada, i es prega respecte per la intimitat de la família "en aquests difícils i sensibles moments".

Així mateix, s'anuncia que la família organitzarà un acte "commemoratiu oficial", els detalls del qual es donaran durant els pròxims dies. També s'agraeix qualsevol altre acte d'homenatge que es pugui organitzar a partir d'ara, tot i aclarir que no es tractarà d'"actes commemoratius oficials organitzats o avalats per la família Cruyff". En un primer moment, el comunicat es desmarcava dels actes que han organitzat el Barça i l'Ajax, però posteriorment, en un afegitó al comunicat, diuen que sí que aproven aquests actes, tot i que diuen que no són actes oficials avalats per la família.

Missatge emotiu el dia del pare

La mort de Johan Cruyff ha arribat menys d'una setmana després que el mateix Jordi, actual director esportiu del Maccabi i exfutbolista del Barça i del Manchester United, li enviés una emotiva felicitació a través de les xarxes socials amb motiu del dia del pare. El gest, entranyable per si sol, es va interpretar aleshores dins del context del desig de recuperació de la malaltia que afectava Cruyff.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut