Jordi Cardoner creu que la persecució és contra Catalunya
Jordi Cardoner creu que la persecució és contra Catalunya
Barça

Jordi Cardoner sobre el "cas Neymar": "Ja cansa la persecució que s'està fent contra el Barça"

El directiu del Barça ha qualificat de "persecució" la imputació del club, després que el jutge José de la Mata hagi acordat portar a judici Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu a més de l'entitat

Carolina PonsActualitzat

El vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha expressat que "ja cansa la persecució que s'està fent contra el club" i considera que "no és únicament contra el Barça", sinó "contra el país, contra Catalunya". "El Barça és la insígnia del catalanisme i és lamentable que estiguin fent servir instruments d'aquest tipus amb causes que haurien de ser més nobles", ha manifestat en declaracions a RAC1.

Aquesta reacció arriba després de la decisió del jutge José de la Mata, que ha acordat portar a judici l'actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu, el seu antecessor en el càrrec, Sandro Rosell, i el mateix club, com a persona jurídica, per tres delictes fiscals en el fixatge del davanter brasiler Neymar da Silva. No obstant això, hi ha una instància superior de la Sala de l'Audiència que manté paralitzat el tràmit fins que es resolgui un recurs sobre el jutjat que seria competent per instruir el cas.

Cardoner ha assenyalat que es tracta d'una "celeritat judicial". "Estem parlant d'una imputació del nostre club i del nostre president. És una imprudència absoluta i això fa aixecar suspicàcies", ha afegit. El vicepresident també ha relacionat els èxits esportius del club amb l'anunci d'actuacions judicials, ja que la decisió del jutge De la Mata es va notificar l'endemà de la classificació del Barça per a la final de la Champions. "Sembla que sempre que tenim una gran alegria esportiva sigui necessari rebaixar-la l'endemà amb una notícia fora d'aquest àmbit", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut