Jordi Cardoner
Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona
Barça

Jordi Cardoner confirma que el Barça ha presentat recurs per les sancions imposades per la xiulada a l'himne espanyol

El vicepresident blaugrana també ha explicat que, si no prospera la via del diàleg amb la UEFA per la sanció de les estelades a la final de la Lliga de Campions a Berlín, tenen l'opció d'emprendre un altre procediment per recórrer-hi en contra

Actualitzat

El vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, ha confirmat en una entrevista al programa "El Club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, que el club blaugrana ha presentat recurs contra les sancions imposades pel Comitè d'Antiviolència per la xiulada a l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei al Camp Nou.

"Tenim l'obligació com a ens de govern de no prendre decisions en calent, sinó de meditar-les i entendre la solució. Volem que aquestes sancions no es tornin a produir i que la llibertat es pugui manifestar", ha explicat.

Cardoner també ha dit que, en el cas de la sanció per les estelades de la final de la Lliga de Campions a Berlín, si no prospera la via del diàleg amb la UEFA, tenen l'opció d'empendre un altre procediment per recórrer-hi en contra."Si després del diàleg no s'obté el resultat esperat,la junta es reunirà per emprendre altres decisions que ara s'han pres", ha justificat.

Per últim, el vicepresident blaugrana també ha avançat que la pròxima assemblea de compromissaris serà en dia de partit, tal com diuen els estatuts i que podria ser abans del duel contra el Rayo Vallecano o el Las Palmas, al Camp Nou.

 

 

Anar al contingut