Espanyol

Jordi Amat és dubte seriós contra el Racing per un vessament articular al genoll dret

Jordi Amat té un vessament articular al genoll dret, però els metges han descartat que tingui afectat el menisc. De tota manera, és dubte contra el Racing de Santander aquest diumenge a Cornellà-el Prat. En cas de confirmar-se la baixa del jove central blanc-i-blau, Mauricio Pochettino tindria molts problemes per formar una defensa de garanties. En canvi, Javi Márquez ha confirmat que podrà tornar a l'equip, tot i que encara arrossega molèsties al turmell esquerre. D'altra banda, l'Espanyol ha fet la presentació oficial de Xavier Salvatella com a nou director de comunicació del club en substitució de Xavi Andreu. L'acte també ha servit perquè Joan Collet es referís a l'ampliació de capital com un èxit, tot i haver-se allargat fins al 30 de juny.

Actualitzat
A banda de la incògnita d'Amat, Pochettino encara té alguns dubtes més de cara a la visita del Racing a Cornellà-el Prat. Javi Chica s'ha retirat de l'entrenament d'aquest divendres per una contusió al primer dit del peu esquerre i s'haurà de veure la seva evolució en les pròximes hores. Els lesionats Sergio García, Víctor Álvarez i Iván de la Peña s'han exercitat al marge de la plantilla i tampoc estaran disponibles, tot i que el davanter del Bon Pastor, recuperat d'una fissura al menisc intern del genoll esquerre hauria d'estar disponible per a la següent jornada.

Javi Márquez: "Encara tinc molèsties al turmell, però estaré disponible"

El migcampista de l'Espanyol Javi Márquez ha assegurat que es troba en condicions de jugar contra el Racing de Santander, encara que continua amb alguna molèstia al turmell esquerre. "Entre tots els membres del cos tècnic estan fent un treball enorme perquè les meves sensacions siguin positives" en una cosa que, al principi, semblava sense importància, "però que s'ha allargat. No han desaparegut totalment les molèsties, encara que estaré disponible per al tècnic", ha reconegut.

Sense ell al camp, l'Espanyol ha perdut els sis partits que ha disputat. Tot i això, Javi Márquez ha restat importància a aquest fet: "Jo treballo per mi i per l'equip. Només penso a fer-ho bé per ajudar el grup i poder sumar una victòria important aquest cap de setmana contra el Racing de Santander."

Collet: "No es pot vendre l'ampliació de capital com un fracàs"

El conseller delegat de l'RCD Espanyol, Joan Collet, ha assegurat que el club blanc-i-blau està satisfet pel transcurs de l'ampliació de capital, allargada ahir fins al 30 de juny que ve, segons l'entitat, per alguns retards en la tramitació bancària. La quantitat mínima que havia d'ingressar el club era de sis milions d'euros, obligats pel crèdit sindicat, i la màxima era dotze. "En alguns llocs es ven com un fracàs i això no pot ser, som una mica autodestructius", ha assegurat el dirigent espanyolista.

"Hem tingut problemes en la gestió amb una sèrie de peticions de petits accionistes, d'entre 200 i 600 euros, i els nostres advocats ens van dir que havia la possibilitat d'ampliar el termini. No hem enganyat ningú. Tot el que passi de sis és molt bo i ho hem aconseguit", ha afegit. El conseller delegat blanc-i-blau fins i tot ha agraït l'esforç dels nous accionistes: "En tenim més de 2.000 en un temps de dificultat econòmica i han respost. Som dels clubs que més en tenim. A més, el petit accionista ha aportat un milió d'euros i hem de vendre'l en positiu".

En aquest mateix acte, l'Espanyol ha presentat aquest divendres al seu nou director de comunicació, Xavier Salvatella, reconegut espanyolista de 28 anys, que entra a l'entitat amb la voluntat de millorar els canals de comunicació ajudat de les noves tecnologies i que agafa el relleu de Xavi Andreu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut