Barça

Jordi Alba tindrà cinc dies de descans abans d'incorporar-se a la pretemporada del Barça

Després del fracàs olímpic amb la selecció espanyola de futbol, els tres jugadors del Barça presents a Londres, Jordi Alba, Martín Montoya i Cristian Tello, ja han tornat a casa per incorporar-se a la disciplina blaugrana. Tots tres s'haurien d'incorporar immediatament a la disciplina del club, però Jordi Alba, que ha tingut un estiu molt carregat, tindrà uns quants dies més de vacances. Fins dimecres, per l'amistós contra el Manchester United.

Actualitzat
Després del fracàs olímpic amb la selecció espanyola de futbol, els tres jugadors del Barça presents a Londres, Jordi Alba, Martín Montoya i Cristian Tello, ja han tornat a casa per incorporar-se a la disciplina blaugrana. Tots tres s'haurien d'incorporar immediatament a la disciplina del club, però Jordi Alba, que ha tingut un estiu molt carregat, tindrà uns quants dies més de vacances després d'una temporada molt carregada de partits.

No serà fins dimecres, per l'amistós contra el Manchester United, quan el nou lateral esquerre blaugrana s'incorpori als entrenaments de pretemporada amb la resta dels seus companys. Tot i que la intenció de Jordi Alba era incorporar-se immediatament a la feina, Tito Vilanova ha prioritzat el descans del jugador, que tindrà cinc dies més de vacances per recuperar forces.

D'altra banda, el brasiler Adriano Correia és dubte per al partit amistós d'aquest dissabte contra el PSG després d'haver-se fet un esquinç al turmell esquerre en l'última sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut