Jordi Alba abandona el terreny de joc capcot (Reuters)
Lliga de Campions

Jordi Alba recau del bíceps femoral i Gerard Piqué es fa un esquinç al turmell dret

El lateral blaugrana ha recaigut de la lesió al bíceps femoral de la cama esquerra i el central s'ha fet un esquinç al turmell dret. Tots dos són dubtes seriosos per al pròxim partit de lliga, contra el València, a Mestalla

David CarballoActualitzat

Jordi Alba s'ha tornat a lesionar el dia que reapareixia, contra el Manchester City. El lateral blaugrana, que avui mateix havia rebut l'alta mèdica, no ha aguantat ni deu minuts sobre la gespa del Camp Nou i ha estat substituït pel francès Lucas Digne.

El futbolista de l'Hospitalet tornava a l'onze titular un cop recuperat d'una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra que es va fer en el partit que la selecció espanyola va disputar contra Itàlia a Torí de classificació per al Mundial de Rússia del 2018. Després del partit, el Barça ha fet un comunicat mèdic per confirmar que té una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra, precisament la mateixa zona lesionada.

Un altre jugador del Barça que tampoc no ha acabat el partit per lesió ha estat Gerard Piqué. El central blaugrana, que s'ha retirat a la mitja hora de la primera part després de rebre una forta entrada de David Silva, té un esquinç al turmell dret. Tant Jordi Alba com Piqué se sotmetran aquest dijous a més proves mèdiques per confirmar l'abast de les lesions i el temps que hauran d'estar de baixa, però ara mateix són dubtes seriosos per al pròxim partit de lliga, contra el València, a Mestalla.

Anar al contingut