Barça

Jordi Alba: "Que ningú es pensi que serà fàcil guanyar aquests dos títols"

El lateral del Barça ha insistit en la dificultat del partit de dissabte contra l'Athletic i el de la final de la Champions, amb la Juventus

Carolina PonsActualitzat

El lateral Jordi Alba ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament en la prèvia de la final de la Copa del Rei de dissabte (21.30) que es disputarà al Camp Nou contra l'Athetic Club de Bilbao. El blaugrana ha volgut destacar la dificultat dels partits que ha d'afrontar l'equip català per aconseguir l'anhelat triplet. "Que ningú es pensi que serà fàcil guanyar aquests dos títols", ha dit.

El primer rival que els blaugranes hauran d'esquivar per aspirar al triplet és la final de la Copa del Rei contra l'Athletic. Alba s'ha mostrat convençut que es viurà una "gran festa", tot i que ha assenyalat que "l'Athletic ha vingut a totes i serà molt complicat". El blaugrana ha reconegut que els afavoreix jugar al Camp Nou, però ha deixat entreveure que la plantilla de Luis Enrique preferiria fer servir el seu vestidor habitual i no el de l'equip visitant. "Ens agradaria estar en el nostre vestidor, però el que importa és el que passi en els 90 minuts de partit. Cal intentar guanyar per donar una altra alegria", ha subratllat.

Pel que fa a la final de la Lliga de Campions contra la Juventus, l'exjugador del València ha destacat la complicitat entre Álvaro Morata i Carlos Tévez. "Tévez és més hàbil, més ràpid, amb molt de gol. Morata és més alt, va bé de cap, l'aguanta molt bé... va molt bé per al joc de la Juventus", ha dit. Sobre l'equip italià, Alba ha afegit que la Juventus "defensivament és un dels millors equips del món, amb un mig del camp molt intens. Són un rival molt perillós, difícil de batre".

El jugador blaugrana ha volgut recalcar que tot i que l'equip no aconseguís els dos títols, considera que aquesta ha estat la temporada "més completa" que ha fet al Barça. "Quan l'equip està bé, agafes més confiança. Aquest any he estat més regular", ha expressat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut