Barça

Jordi Alba no es recupera d'una grip i s'afegeix a les baixes d'Iniesta i Alexis per a la visita a Getafe

Jordi Alba no s'ha recuperat a temps d'una grip i ha quedat fora de la llista de dinou convocats de Tito Vilanova per afrontar aquest dissabte la visita al camp del Getafe. La baixa d'Alba se suma a les absències ja conegudes d'Iniesta i Alexis Sánchez. En canvi, Carles Puyol, Thiago i Gerard Deulofeu són les grans novetats de la convocatòria.

Actualitzat
Jordi Alba no s'ha recuperat a temps d'una grip i ha quedat fora de la llista de dinou convocats de Tito Vilanova per afrontar aquest dissabte la visita al camp del Getafe. La baixa d'Alba s'afegeix a les absències ja conegudes d'Iniesta i Alexis Sánchez, que van tornar lesionats dels seus respectius compromisos internacionals amb les seleccions. En canvi, Carles Puyol ja ha rebut l'alta mèdica després de la fractura de pòmul i és la gran novetat d'una convocatòria juntament amb Thiago, que entra per primera vegada en una llista aquesta temporada un cop recuperat d'una fissura a la tíbia que el va deixar sense poder disputar els Jocs Olímpics.

A la convocatòria de Vilanova també destaca la presència dels jugadors del filial Cristian Tello i Gerard Deulofeu. Andreu Fontàs i Jonathan dos Santos són els únics dos futbolistes disponibles del primer equip que han quedat fora per decisió tècnica.

La llista completa de dinou convocats és la següent: Valdés, Pinto, Alves, Montoya, Puyol, Mascherano, Piqué, Bartra, Adriano, Xavi, Song, Busquets, Cesc, Thiago, Pedro, Messi, Villa, Tello i Deulofeu.

Anar al contingut