Barça

Jordi Alba espera que el tuit de Piqué sobre Neymar no sigui una broma i que el brasiler es quedi al FC Barcelona

El lateral del Barça espera que el missatge de Piqué a les xarxes socials on anunciava que Neymar es quedava al club no fos cap broma del seu company

Actualitzat

Després del primer entrenament del FC Barcelona d'aquest dilluns als Estats Units, Jordi Alba ha atès els mitjans. El lateral no ha pogut evitar les preguntes al voltant de la possible marxa de Neymar. Alba, que ha dit que no sap si les informacions sobre aquest tema són certes o falses, ha afirmat: "Neymar és jugador del Barça fins que es digui el contrari. Ney està molt tranquil. És cert que s'està parlant molt del tema, però dins el vestidor hi ha molta tranquil·litat".

Dins la confusió que s'ha viscut aquests últims dies sobre el tema de Neymar, un tuit de Gerard Piqué afirmant que el brasiler es quedava al Barça semblava donar per tancats els rumors. Alba, interrogat sobre aquest missatge del central, ha respost: "Pregunteu-l'hi al Gerard. No sé què deu haver parlat amb ell. Personalment no he parlat amb Ney d'aquest tema. Aquesta foto... l'hi haureu de preguntar a Gerard. Sé que tots esteu molts expectants, però no sé el que han parlat. No crec que sigui una broma. Espero que no".

Jordi Alba s'ha autodescartat per intentar decantar la decisió de Neymar en un sentit o en un altre: "Jo no he de convèncer ningú de res. El Barça és el millor club del món, i jo soc a casa amb la meva família. Per mi seria molt fàcil. Després cada jugador té la seva opinió. Faci el que faci, se l'ha de respectar. Però només estem parlant de suposicions".

En la sessió de treball al Red Bull Arena Training Center de Nova Jersey, prèvia a les paraules d'Alba, han participat tots els jugadors disponibles excepte Ortolà, amb molèsties estomacals.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut