Barça

Jordi Alba es queixa de la seva pèrdua de protagonisme en el FC Barcelona pel canvi de sistema de Luis Enrique

El lateral ha estat un dels damnificats per la decisió de l'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, d'adoptar el 3-4-3 com a sistema en atac

Actualitzat

Jordi Alba ha fet 28 anys aquest dimarts i, després d'haver perdut protagonisme en el FC Barcelona arran del canvi de sistema decidit pel tècnic Luis Enrique Martínez, ho ha celebrat convocat amb la selecció espanyola. En una entrevista, el lateral ha reconegut que "tots els jugadors volen tenir continuïtat, minuts. És cert que aquestes últimes temporades estava tenint més protagonisme en el Barça. Però això són decisions de l'entrenador. Si quan jugava no demanava explicacions, ara tampoc".

Alba, no obstant, ha aprofitat el micròfon per reivindicar-se i ha afirmat que "crec que puc jugar amb 3 defenses". Ha comparat la seva situació en el Barça amb la de la selecció, on té "la total confiança de Julen Lopetegi. Per mi és un elogi i em dona confiança. No estic tenint en el meu club els minuts que voldria, i arribar aquí i trobar-me la confiança de Julen m'omple de força".

El blaugrana ha afirmat que a la selecció "vinc a fer el mateix que estic fent aquests últims anys, aquí i al Barça, però si que és cert que amb un plus més perquè noto la confiança de l'entrenador i el cos tècnic al 100". Jordi Alba no ha volgut mullar-se sobre la possibilitat que l'actual segon de Luis Enrique, Juan Carlos Unzué, agafi les regnes de l'equip la propera temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut