Barça

Jordi Alba deixa un missatge a Luis Enrique: "Els entrenadors venen i se'n van, els jugadors es queden"

El lateral del FC Barcelona Jordi Alba s'ha mostrat esperançat que la pròxima temporada la seva situació a l'equip canviarà

Actualitzat

Jordi Alba ha acceptat que "aquest any he tingut menys minuts que altres, però el meu estat de forma era el mateix". Alba ha deixat un missatge per Luis Enrique: "Estic molt content a casa meva, amb l'afició que m'estima. Venen entrenadors, i se'n van, i els que es queden normalment són els jugadors. Segur que la temporada vinent canviarà la situació."

El blaugrana ha explicat en una entrevista a l'"Esport Club" del canal Esport3 que la plantilla del FC Barcelona està il·lusionada amb la final de la Copa del Rei que aquest dissabte disputarà a Madrid contra l'Alabès: "No hem guanyat ni la Lliga ni la Lliga de Campions. L'únic títol que ens queda és la Copa del Rei". El lateral ha argumentat que "el Barça està obligat a guanyar títols. I queda la Copa del Rei, que és una competició molt important per al club. Hem d'intentar fer un bon partit i guanyar aquest títol, important per la temporada que hem fet".

Alba ha reconegut que "tot i que portem un final de temporada molt bo, i ara portem una ratxa molt bona de partits guanyats, és veritat que hem fallat molt més que altres temporades. És cert que els rivals ens coneixen més, però també que hem fallat a partits on no hauríem hagut de fallar". El jugador de l'Hospitalet de Llobregat no ha volgut excusar-se en els àrbitres per justificar no haver guanyat la Lliga. Ha dit que "el campió és just. Ha estat una temporada molt llarga i en alguns partits ens hem sentit perjudicats pels àrbitres. Però no hem estat al nivell d'altres temporades". Ha valorat que el videoarbitratge seria "una facilitat per als àrbitres, una bona mesura per al futbol en general".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut