Jonathan Rea a Jerez (EFE)
Jonathan Rea a Jerez (EFE)
Motociclisme

Jonathan Rea treu la calculadora per proclamar-se campió del món de Superbikes a Jerez

Jonathan Rea no ha arriscat en la primera mànega del Gran Premi de Jerez. El seu objectiu era quedar entre els 10 primers per guanyar el Mundial, i ho ha aconseguit

Actualitzat

El britànic Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team) s'ha proclamat campió del món de Superbikes en acabar quart la primera mànega del Gran Premi que es disputa al circuit de Jerez, l'antepenúltim de la temporada. Després de 20 curses, ha estat la primera vegada aquesta temporada que el nou campió no ha pujat al podi.

Rea en tenia prou d'acabar entre els deu primers per guanyar el seu primer Mundial. El pilot, nascut a Irlanda del Nord, sortia segon darrere del seu company d'equip Tom Sykes, a qui no ha disputat el triomf. A falta de 14 voltes, el campió ha estat avançat pel també britànic Chaz Davies (Ducati) i l'holandès Michael van der Mark (Holanda), però no s'ha immutat. Només ha reaccionat quan un altre britànic, Leon Haslam (Aprilia), li ha volgut prendre la quarta posició. El pilot de Rubí Jordi Torres (Aprilia) ha estat dotzè.

Anar al contingut