Jonathan Rea ha sumat dues victòries a Imola aquest cap de setmana (www.worldsbk.com)
Motociclisme

Jonathan Rea signa un doblet victoriós a Imola i es referma en el liderat del Mundial de Superbikes

El pilot britànic de Kawasaki ha superat el seu compatriota Chaz Davies (Ducati) per assolir el quart triomf de la temporada

Actualitzat

El britànic Jonathan Rea (Kawasaki) ha aconseguit la segona victòria del cap de setmana al circuit d'Imola i ha sumat un important doblet després d'imposar-se al seu compatriota Chaz Davies (Ducati) per assolir el quart triomf de la temporada, que li permet refermar-se en el liderat del Mundial de Superbikes.
 
Tot i sortir des de la novena posició de la graella, el campió del món s'ha situat segon després del quart gir i tenia Davies en el punt de mira. El pilot de Kawasaki ha rodat enganxat a la roda de Davies i l'ha avançat momentàniament en la novena volta, però el seu rival li ha tornat la maniobra a l'instant. Un gir més tard, els dos pilots s'han arribat a tocar al revolt Tossa.
 
Han estat tres voltes espectaculars de poder a poder fins que Rea ha aconseguit el liderat de la cursa, on s'ha anat consolidant de forma gradual fins a arribar als 4 segons d'avantatge en la línia de meta.
 
L'alegria a Kawasaki s'ha incrementat amb el tercer lloc de Tom Sykes, després que l'anglès pogués superar Xavi Forés a pocs girs del final. El valencià ha protagonitzat una altra brillant carrera rodant en posició de podi des de la meitat de carrera, però finalment ha hagut de cedir davant el ritme superior de Sykes. Al darrere, Jordi Torres (MV Agusta) ha acabat en cinquena posició després de mantenir una progressió constant al llarg de la carrera.
   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut