Jonathan Rea segueix intractable i és el més ràpid als entrenaments de MotorLand Aragó (worldsbk.com)
Superbikes

Jonathan Rea segueix intractable i lidera les dues sessions d'entrenaments lliures al circuit de MotorLand Aragó

El pilot britànic lidera el mundial de superbikes després d'haver guanyat les quatre curses que s'han disputat fins al moment. La primera cita europea de la temporada es podrà seguir en directe per Esport3 dissabte i diumenge

Joan CaubetActualitzat

Els pilots de Superbikes ja s'han entrenat al circuit de MotorLand Aragó i tot continua sense canvis. El nord-irlandès Jonathan Rea ha estat el més ràpid en les dues sessions d'entrenaments lliures de divendres. El britànic, que ha dominat durant el matí, ha hagut d'esperar al final de la segona tanda per superar el temps que havien marcat l'italià Marco Melandri i el seu company d'equip Tom Sykes, amb un crono de 1.50,062.

Chaz Davies, que fins al moment és el principal rival de Rea després d'acabar en segon lloc en tres de les quatre carreres, ha tingut problemes tècnics en la FP1 que l'han col·locat últim. El compatriota del líder del Mundial s'ha sobreposat a aquests problemes en la FP2 i ha pogut acabar quart.

Pel que fa a Xavi Forés i Jordi Torres, han acabat en tercera i quarta posició respectivament aquest matí però no han estat capaços de superar els registres a la tarda, i han baixat a la sisena i la setena posició. Precisament el mateix lloc que ocupen tots dos a la classificació general del Mundial.

L'actual campió del món, Rea, no podrà baixar el ritme si vol mantenir el liderat a la classificació. Dissabte, des de les 10.20, es podrà seguir la jornada en directe per Esport3, amb les Superpoles de SBK i SPP, i la Cursa 1. Diumenge, a partir de les 11.20, la cursa de SPP i la Cursa 2 de SBK.

Anar al contingut