Motociclisme

Jonathan Rea guanya la primera cursa a Laguna Seca i es referma en el liderat del mundial de superbikes

El pilot britànic de Kawasaki s'ha imposat després d'una aferrissada lluita amb el seu company d'equip i compatriota Tom Sykes

Actualitzat

Jonathan Rea ha guanyat en la primera cursa del Gran Premi dels Estats Units al circuit de Laguna Seca i s'ha refermat encara més en el liderat del mundial de Superbikes. El pilot britànic de Kawasaki s'ha imposat després de mantenir una aferrissada lluita amb el seu company d'equip i compatriota Tom Sykes, que finalment ha entrat segon. El podi final l'ha completat el pilot local Nicky Hayden.

En les primeres voltes, la Ducati de Chaz Davies ha plantat cara al domini de les Kawasaki però ha caigut quan liderava la cursa i ha deixat via lliure a Rea i Sykes, que s'han acabat disputant el triomf sense oposició. Rea ha comès una errada en el mític revolt del "llevataps" i Sykes l'ha avançat però s'ha refet i ha acabat sumant la seva vuitena victòria de la temporada i la tercera consecutiva.

El pilot català Jordi Torres (BMW), que sortia tretzè, ha remuntat fins a la vuitena posició just per darrera del valencià Xavier Forés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut