Motor

Jonathan Rea fa un nou cap de setmana perfecte a Assen i es distancia de Sykes en el mundial de Superbikes

El campió ha tornat a ser el millor, amb pluja i amb sol, al circuit d'Assen; Sykes ha completat el doblet de Kawasaki i l'ídol local, Van der Mark, ha estat tercer

Actualitzat
Jonathan Rea ha tornat a ser el millor en la segona cursa d'Holanda del mundial de Superbikes i ha sumat un nou doblet, que és, a més, la cinquena victòria que aconsegueix aquesta temporada. El nord-irlandès ha demostrat també una gran capacitat d'adaptació en unes condicions meteorològiques difícils, que han obligat molts pilots a passar pels "boxes" per fer el canvi dels pneumàtics de pluja als de sec.

L'estratègia de Kawasaki ha trobat el moment clau per fer-ho i Rea ho ha tingut tot a favor per marxar gairebé en solitari. Només Tom Sykes, que ha estat segon, ha pogut seguir-lo, però havent de forçar molt, amb la qual cosa ha perdut adherència a causa de la degradació de les gomes i no ha pogut lluitar per la victòria en les últimes dues voltes.

El tercer ha estat l'holandès Michael van der Mark, que ha entusiasmat el públic local després de la decepció d'haver caigut en la primera cursa quan estava competint amb molt atreviment.

Xavi Forés ha acabat desè, havent estat un del més perjudicats a l'hora de fer el canvi. Després d'una sortida magnífica, quan la pista encara era molla, ha arribat a rodar segon. Jordi Torres no s'ha pogut adaptar a les condicions del circuit i ha fet la pitjor cursa fins al moment, amb una quinzena posició que, si més no, li dóna un punt.

En la lluita pel campionat, Jonathan Rea es destaca amb 181 punts. Chaz Davies, que ha estat cinquè, el segueix amb 136.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut