Jonathan Rea arrasa en la primera cursa de les Superbikes a Portimao (@worldsbk)
Superbike

Jonathan Rea arrasa en la primera cursa de les Superbikes a Portimao

Amb aquest triomf, a més, se situa amb 104 punts d'avantatge sobre el seu compatriota Chaz Davies (Ducati), que tan sols ha pogut ser quart. El pilot del Kawasaki Racing Team podria proclamar-se campió en el traçat francès de Magny-Cours

Actualitzat

El nord-irlandès Jonathan Rea ha arrasat en la primera cursa de la ronda portuguesa del Mundial de Superbike 2018 que es disputa al Circuit de Portimao. A més, el pilot ha fet un doble repòquer: cinc triomfs en les cinc últimes carreres (després dels doblets de Laguna Seca i Misano) i cinc triomfs seguits a Portimao (després dels doblets de 2015 i 2017). 

Rea s'ha col.locat líder, seguit dels italians Marco Melandri i Lorenzo Savadori. El campió del món no ha tingut rival i ha anat incrementat el seu avantatge fins que ha creuat la meta com a vencedor, seguit de Melandri amb Ducati i Michael Van der Mark, amb Yamaha. 

A meitat de la cursa, Savadori ha caigut tot sol. Chaz Davies ha acabat quart classificat, seguit de Tom Sykes, Loris Baz i Jordi Torres amb la MVAgusta. El pròxim cap de setmana el pilot de Rubí correrà el Gran Premi d'Aragó de MotoGP amb l'equip Avintia.

Davies que encara arrossega problemes per les seves lesions, i Sykes que tampoc està en forma, han salvat la cursa amb un bon grapat de punts. Toprak Razgatlioglu ha estat el millor pilot independent en la cursa, ha acabat vuitè, seguit de Micahel Ruben Rinaldi. Alex Lowes ha completat el top 10.

Així doncs, Rea ha aconseguit el seu triomf número 65 al Mundial de Superbike, dominant la cursa d'inici a final. Amb aquest triomf, a més, se situa amb 104 punts d'avantatge sobre el seu compatriota Chaz Davies (Ducati), que tan sols ha pogut ser quart. El pilot del Kawasaki Racing Team podria proclamar-se campió en el traçat francès de Magny-Cours (28-30 setembre). 

Jordi Torres ha aconseguit una bona setena plaça i Xavi Forés, per la seva banda, ha caigut en la primera volta en xocar contra Eugene Laverty (Aprilia), que havia estat el més ràpid en els entrenaments.

 


 

Anar al contingut