Actualitat blanc-i-blava

Jónatas i Sergio Sánchez tornen a la convocatòria de Valverde per jugar davant el Celta

L'Espanyol està obligat a reaccionar davant el Celta de Vigo per redreçar el rumb a la Lliga. Després de dues jornades, els blanc-i-blaus encara no han sumat cap punt i, el que és pitjor, no han estat capaços d'anotar cap gol mentre que n'han encaixat quatre. Els jugadors que dirigeix Ernesto Valverde no ho tindran fàcil. Al davant hi haurà un rival que ve de guanyar al camp del Nàstic i que a la primera jornada va fer patir de valent el Barça, tot i que al final els blaugranes es van endur el triomf de Balaídos. A la llista de Valverde destaca l'alta del brasiler Jónatas i de Sergio Sánchez. Són baixa per lesió David Garcia i De la Peña. Costa, sancionat, tampoc no jugarà.

Actualitzat

Ernesto Valverde no hi dóna més voltes. El tècnic de l'Espanyol té molt clar que el seu equip no es pot permetre el luxe de continuar amb el caseller de punts sense estrenar un cop acabi la tercera jornada de Lliga. L'entrenador blanc-i-blau ha explicat als seus homes com han d'afrontar els pròxims compromisos, començant pel de demà, contra el Celta, per sortir de la situació actual.

Respecte a l'últim partit, el brasiler Jónatas i el mataroní Sergio Sánchez són les novetats de la convocatòria. Són baixa el sancionat Eduardo Costa i el lesionat David Garcia. Precisament, Valverde ha confirmat que, davant del Celta, Moha serà el substitut del manresà en el lateral esquerre. Tampoc han entrat a la llista, Peixoto, Fredson ni De la Peña, que encara no estan a punt per jugar.

En el partit de demà l'afició blanc-i-blava tindrà l'oportunitat de retre homenatge a Mauricio Pochettino, com va fer ahir la plataforma opositora Espanyol 3.0, en un sopar al qual van assistir exentrenadors blanc-i-blaus, com Paco Flores, i jugadors espanyolistes d'ahir i d'avui. L'argentí rebrà demà la insígnia d'or i brillants del club en els prolegòmens del partit contra el Celta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut