Futbol internacional

Jon Toral abandona el Granada i se'n va cedit al Glasgow Rangers

El jugador català, que marxa a Escòcia després d'un discret pas pel conjunt andalús, continua sent propietat de l'Arsenal
Marc Béjar

Jon Toral torna a fer les maletes. El futbolista català, propietat de l'Arsenal, ha abandonat Granada, on va ser cedit aquest mateix estiu cedit pels londinencs, i arriba a Escòcia per jugar-hi fins a final de temporada defensant la samarreta del Glasgow Rangers. El jugador, de 21 anys, havia disputat només cinc partits i un total de 267 minuts a la lliga espanyola. Uns números discrets que han precipitat la decisió d'abandonar la disciplina del conjunt andalús en aquest mercat d'hivern.

El jugador, format a les categories inferiors del Barça, va marxar a l'Arsenal l'any 2011 juntament amb Hèctor Bellerín, que sí que s'ha consolidat al primer equip "gunner". En aquesta nova cessió, la quarta, Toral es retrobarà amb Mark Warburton, actual entrenador dels escocesos, a qui coneix de la seva etapa al Brentford fa dues temporades. El migcampista espera mostrar el seu millor nivell al Rangers i poder tornar a les ordres d'Arsène Wenger a final de temporada.