Fórmula 1

Jolyon Palmer seguirà al volant d'un Renault la pròxima temporada de Fórmula 1

El pilot britànic compartirà equip amb l'alemany Nico Hulkenberg, mentre que Kevin Magnussen haurà de fer les maletes

Jolyon Palmer seguirà al volant d'un Renault la pròxima temporada (Reuters)

S'acaba la temporada de Fórmula 1 i, com cada any, comença el ball de volants i de noms. L'escuderia Renault ha anat per feina i en poc més de dues setmanes ha anunciat el fitxatge de l'actual pilot de Force India Nico Hulkenberg i ha confirmat que Jolyon Palmer serà el seu company d'equip.

El director de Renault Sport Racing, Jerome Stoll, ha declarat: "Estem encantats de retenir en Jolyon com a pilot per a la temporada del 2017. Ens ha demostrat la gana que té per créixer com a pilot mentre nosaltres creixem com a equip. Ens ha impressionat la creixent evolució en les seves curses durant la temporada".

D'aquesta manera, les portes per al danès Kevin Magnussen queden del tot tancades a l'escuderia francesa. Això sí, ja fa dies que el seu nom sona amb molta força per substituir Esteban Gutiérrez a Haas, al costat de Romain Grosjean.

Jolyon Palmer no podia mostrar més satisfacció en les seves paraules: "És com estar a la lluna saber que correré una segona temporada amb Renault. Em moro de ganes de tornar-li a l'equip la fe que diposita en mi amb moltes victòries."