John Terry deixarà el Chelsea quan acabi la temporada (Reuters)
Futbol internacional

John Terry deixarà el Chelsea a final de temporada

El veterà central anglès, de 36 anys, no continuarà al conjunt de Stamford Bridge després de ser el futbolista que més vegades s'ha posat el braçal de capità, 578

Actualitzat

El Chelsea ha anunciat en un comunicat que John Terry deixarà el club londinenc al final de la temporada. El veterà central anglès, de 36 anys, no continuarà al conjunt de Stamford Bridge, on s'ha convertit en un mite des que va debutar al primer equip el 1998. Terry ha disputat un total de 713 partits amb la samarreta del Chelsea, amb què ha marcat 66 gols, i és el futbolista que més vegades s'ha posat el braçal de capità, amb un total de 578 vegades.

El veterà central anglès, però, només ha estat titular en quatre partits de la Premier League aquest curs sota les ordres d'Antonio Conte i la seva pèrdua de protagonisme l'ha portat a prendre aquesta decisió. "Sento que encara tinc molt a oferir sobre el terreny de joc, però entenc que les oportunitats aquí al Chelsea són limitades", ha admès Terry, que ha confirmat que vol seguir en actiu, però que encara no té decidit el seu futur.

Anar al contingut