John Guidetti lamenta la seva transcendental errada (Foto: Reuters)
John Guidetti lamenta la seva transcendental errada (Foto: Reuters)
Futbol

John Guidetti explica als aficionats del Celta com se sent després d'errar el que podia haver estat un gol històric

El Celta hauria pogut classificar-se per a la final de la Lliga Europa, un fita històrica per al club, si Guidetti hagués anotat una clara ocasió al camp del Manchester United en el temps de descompte

Actualitzat

El Celta de Vigo va caure eliminat aquest dijous a la Lliga Europa, després de l'empat a 1 en el partit de tornada de les semifinals de la competició europea al camp del Manchester United. El davanter suec John Guidetti va tenir una claríssima ocasió en el temps de descompte per donar la victòria als gallecs amb un gol que hagués classificat l'equip per a la final, però no va encertar de cara a porteria.

L'internacional suec ha penjat a Instagram un missatge explicant els seus sentiments a la seva afició davant d'una manca d'encert que va frustrar un moment històric. Guidetti diu que "les últimes 48 hores han estat molt difícils per a mi. No puc deixar de pensar en el que podia haver estat... Però així són la vida i el futbol, unes vegades guanyes i altres perds. Fa mal, però diuen que el temps ho cura tot, esperem que sigui cert".

Guidetti també ha volgut fer públic que està orgullós "de l'equip, l'afició i d'ell mateix. Ha estat un gran viatge que no ha acabat com volíem, però ho hem donat tot i ningú ens pot demanar més. També vull felicitar al Manchester United per arribar a la final. Els desitjo sort. Nosaltres plorem, però, quan s'assequin les llàgrimes, serem més forts!"

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut