Ciclisme

John Degenkolb és el nou líder de la París-Niça gràcies a les bonificacions per guanyar la tercera etapa

John Degenkolb (Team Giant-Shimano) ha guanyat a l'esprint la tercera etapa de la París-Niça i, gràcies a la bonificació aconseguida a la meta del circuit de Magny-Tours, és el nou líder. Perrig Quemeneur s'ha escapat a 2,5 quilòmetres de la sortida, però ha estat capturat a dos quilòmetres de l'arribada.

John Degenkolb celebra el seu triomf d'etapa. (Foto: Reuters)

John Degenkolb (Team Giant-Shimano) ha guanyat a l'esprint la tercera etapa de la París-Niça, de 180 quilòmetres de recorregut. L'alemany, gràcies a la bonificació aconseguida a la meta del circuit de Magny-Tours, és el nou líder de la cursa. L'australià Matt Goss (OGE) ha estat el segon i el murcià José Joaquin Rojas (Movistar Team), tercer. El fins avui líder Nacer Bouhanni (FDJ.fr) ha entrat setè amb el mateix temps que Degenkolp.

L'escapada del dia ha estat ben matinera. Només feia dos quilòmetres i mig de la sortida que els francesos Perrig Quemeneur (Europcar), Julien Fouchard (Cofidis) i Romain Feillu (Bretagne-Séché Environnement). Els tres escapats, però, no han aconseguit distàncies significatives respecte al gran grup. Quemeneur ho ha intentat en solitari, i ha estat capturat a dos quilòmetres de l'arribada, ja dins del circuit de Magny-Tours. L'etapa de d'aquest dimecres, de 201 quilòmetres, té la sortida a Nevers i la meta, a Belleville.

NOTÍCIES RELACIONADES