Zarco, cada vegada més a prop del títol de Moto2
Motor

Johann Zarco s'imposa a Silverstone i ja busca la sentència al Mundial de Moto2

Rins i Rabat completen el podi i Àlex Márquez entra quart en una cursa marcada per la degradació extrema de les gomes

Actualitzat

El líder del Mundial de Moto2, Johann Zarco, s'ha adjudicat el Gran Premi de la Gran Bretanya després d'una prova molt dura, que ha estat declarada en moll per la direcció. Tots els pilots han sortit amb pneumàtics de pluja, però, al final, ja no ha plogut més sobre el circuit i l'asfalt s'ha anat assecant, amb la qual cosa les gomes s'han degradat ràpidament i molts pilots n'han patit les conseqüències.

Zarco ha dominat a partir de la segona volta, en superar Tito Rabat i Àlex Rins, que s'alternaven en el lideratge després d'una sortida excel·lent, principalment per part del vigent campió. La pista molla del principi ha permès les alternances, i un Àlex Márquez molt valent ho ha aprofitat per afegir-se al grup capdavanter. En més d'una ocasió ha rodat en posicions de podi, però finalment ha entrat quart, darrere de Rins, segon, i Rabat, tercer.

Més enrere, Ricard Cardús ha estat 10è; Axel Pons, 15è, i Xavi Vierge, 22è.

Aquesta és la cinquena victòria de la temporada de Zarco, que ja comença tenir el campionat sentenciat. Té 249 punts, 85 més que Rins, que, gràcies al segon lloc d'avui, avança Rabat, ara tercer en la general.

Anar al contingut