Johann Zarco
Johann Zarco saluda els aficionats al final del Gran Premi de la Comunitat Valenciana (EFE)
Motor

Johann Zarco posa la cirereta al campionat de Moto2 amb un nou triomf en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana

En una cursa per oblidar per als pilots catalans, Thomas Lüthi ha estat segon, i Franco Morbidelli, tercer; Àlex Rins ha pogut assegurar el tercer lloc del mundial

Actualitzat

Johann Zarco ha acabat la temporada com els grans campions i ha sumat la setena victòria de l'any en guanyar amb autoritat el Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto2 aquest diumenge, al circuit de Xest. Àlex Rins, que ha estat cinquè, en ser superat en l'últim revolt per Sam Lowes, ha pogut certificar la tercera plaça del campionat per un sol punt sobre Franco Morbidelli, que ha estat tercer en la cursa. Thomas Lüthi s'ha quedat el segon lloc del podi.

Tot i el fet de sortir des de la "pole position", el campió francès no ho ha tingut fàcil al principi. Els mateixos Morbidelli, Lüthi i Rins se li han enganxat al darrere i s'han pogut veure unes primeres voltes molt competides, amb avançaments constants entre tots quatre i una successió frenètica de voltes ràpides. Poc abans d'arribar a l'equador de la cursa, Morbidelli ha pres el lideratge, que li ha durat quatre voltes, fins que Zarco l'ha recuperat. La lluita ha propiciat que Sam Lowes i Julián Simón connectessin amb el grup. Simón, però, ha acabat anant per terra. En aquesta fase, més enrere, Isaac ViñalesÀlex Márquez també han abandonat.

Zarco ha començat a sentenciar la cursa a partir de la volta 19, amb dos girs ràpids seguits. El canvi de ritme li ha permès marxar en solitari fins a l'arribada. L'emoció ha quedat reservada per a la batalla pels altres dos llocs del podi. Lüthi se n'ha sortit en una remuntada prodigiosa, primer desfent-se de Rins i després atrapant Morbidelli, que potser s'ha confiat massa.

Entre els catalans, Àxel Pons tampoc ha acabat la cursa; Xavier Vierge ha estat dotzè, i Èdgar Pons, dinovè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut