Dani Pedrosa, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

Dani Pedrosa aconsegueix el millor temps en els entrenaments lliures de Brno

El pilot català d'Honda ha aconseguit la primera posició en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca

Dani Pedrosa ha estat el pilot més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures del GP de la República Txeca. El pilot de Castellar del Vallès ha aconseguit un temps estratosfèric (1:55.976) en el Circuit de Brno i deixa clar que tot i que no continuï a l'elit del motociclisme la propera temporada, no té cap intenció de renunciar a competir en el que queda de Mundial. El segon més ràpid de la jornada ha estat l'italià Danilo Petrucci (1:56.099) i Álvaro Bautista ha acabat en la tercera posició (1:56.144).

Maverick Viñales no ha pogut passar del sisè millor temps; Tito Rabat, del vuitè i Marc Márquez ha rodat en un discret desè lloc (1:56.635). Els germans Aleix i Pol Espargaró han acabat en la setzena i dissetena posició respectivament.

Johan Zarco, el més ràpid en els primers lliures

Johann Zarco ha estat el més ràpid als primers entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca, al circuit de Brno. El pilot francès ha aturat el cronòmetre en 1:56.647s, 0.1s més ràpid que el segon classificat, Andrea Dovizioso. L'italià de Ducati, en plena picabaralla de declaracions amb Jorge Lorenzo, ha aconseguit pujar a la segona posició al davant de Marc Márquez, tercer. El pilot de Cervera ha aconseguit fer la volta en 1:56.828s.

En quarta posició s'hi destaca Álvaro Bautista. El pilot de l'Ángel Nieto Team ha aconseguit aturar el temps en 1:56.831s i es posiciona com la segona Ducati del cap de setmana en el dia en què fa un any de la mort de Nieto. En cinquena posició, Valentino Rossi. L'italià és l'últim pilot que ha fet la volta per sota de l'1:57s, 1:56.888s concretament.

Andrea Iannone és el sisè classificat, al davant de Dani Pedrosa, Stefan Bradl, Jack Miller i Tito Rabat que ha tancat les 10 primeres posicions en aquest primer contacte amb el traçat de BrnoJorge Lorenzo ha set dotzè; Maverick Viñales, catorzè, i els germans Espargaró, 18è i 24è.