Futbol

Johan Cruyff garanteix un equip competitiu en la presentació de l'amistós entre Catalunya i l'Argentina

La Sala París del Camp Nou ha acollit aquest divendres la presentació del Catalunya-Argentina, que es disputarà el 22 de desembre a l'estadi blaugrana amb el lema "Que tremoli l'estadi". A l'acte hi ha assistit el nou seleccionador català, Johan Cruyff, la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i el president de la Federació Catalana, Jordi Casals, que s'ha mostrat orgullós de poder enfrontar-se a una de les seleccions més importants del món. Casals espera que el partit sigui una festa cívica, esportiva i d'identitat catalana i per això ha fet una crida a l'afició perquè el Camp Nou s'ompli de gom a gom. Per la seva banda, Johan Cruyff ha garantit que disposarà d'un equip competitiu per no fer el ridícul.

Actualitzat
"Que tremoli l'estadi" és el lema que ha escollit la Federació Catalana de Futbol per a la presentació del partit amistós que la selecció catalana disputarà contra l'Argentina el 22 de desembre al Camp Nou i que s'ha fet aquest divendres a la Sala París de l'estadi blaugrana.

Durant l'acte, el president de la Federació, Jordi Casals, ha mostrat la seva satisfacció per poder enfrontar-se a una doble campiona mundial i espera que el partit sigui "una festa cívica, esportiva i d'identitat catalana", i ha reconegut que el cost econòmic d'aquest partit és gairebé d'un milió d'euros, una xifra que pot acabar en cost zero sempre que l'estadi s'acabi omplint. Per aquest motiu i per la trascendència històrica de la cita, Casals ha fet una crida perquè el Camp Nou s'ompli en el debut de Johan Cruyff com a seleccionador català.

Precisament, Cruyff ha assegurat que intentarà fer el millor equip possible per no fer el ridícul i per això farà una llista de convocats més reduïda que en cites anteriors. Encara que de moment no hi ha una convocatòria oficial, el nou seleccionador català espera fer un equip molt competitiu i ha confirmat la presència dels jugadors del Barça, que un dia abans disputaran un partit amistós a Kuwait.

La selecció argentina, que tindrà la baixa del seu seleccionador, Diego Armando Maradona, per la sanció que li va imposar la FIFA, tindrà la baixa de Mascherano, que no ha rebut el permís del Liverpool. En el seu lloc està citat Ever Banega, el jugador del València.

Els preus de les entrades, que ja s'han posat a la venda, són populars, i van des dels 15 euros la més barata fins als 35 la més cara.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut