Barça

Johan Cruyff denuncia que el Barça ha deixat de pagar a la seva fundació els 100.000 euros estipulats per contracte

En unes declaracions fetes a "El matí de Catalunya Ràdio", l'exentrenador del Barça Johan Cruyff denuncia que el Barça no paga a la seva fundació els 100.000 euros anuals, que estan estipulats per contracte. L'holandès, que està enfrontat amb Sandro Rosell, també ha confirmat que no podrà assistir a la gala de Zuric en què s'entregarà la Pilota d'Or. Cruyff no podrà formar part de l'àmplia comitiva blaugrana que s'hi desplaçarà perquè a començaments de gener serà a Sud-àfrica. Aquestes declaracions revifen la polèmica entre Rosell i Cruyff, que tant per les manifestacions a una banda i a una altra, sembla que està lluny de solucionar-se.

Actualitzat
"El que em molesta més és que la Fundació [la Fundació Cruyff] té un contracte amb ells i no paguen. Aquests diners no són per a mi, són per als nens, està escrit per a què serveixen els diners", ha explicat Cruyff, que diu no saber la raó per la qual el Barça no compleix amb les seves obligacions tot i que, des de la seva fundació, "els estan trucant cada setmana". El seleccionador català també s'ha mostrat desencantat amb Rosell amb el fet que el convidi públicament a l'entrega de la Pilota d'Or a Zuric sense avisar-lo prèviament. "S'ha d'avisar abans per no agafar en un compromís a les persones", ha indicat, després de confirmar que no hi podrà assistir perquè en aquelles dates ha de ser a Sud-àfrica.

També s'ha reafirmat en la seva opinió contrària a l'acord del Barça amb la Fundació Qatar, tot i que fa cinc anys creia que portar publicitat era una bona idea. "Fa cinc anys no tenia raó, perquè la junta va demostrar que es podia tirar endavant", ha indicat Cruyff.

El Barça diu no haver verificat el pagament

El club, a través del seu portaveu, Toni Freixa, ha explicat que el club encara ha de verificar si realment ha de fer aquest pagament, però ha aclarit que l'exercici comptable de la Fundació del FC Barcelona -que estaria encarregada de fer aquest pagament- encara no s'ha tancat. "La gent ha d'entendre que hi ha un procés de verificació abans de fer front als pagaments", ha indicat Freixa.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut