Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Johan Cruyff: "Als qui van xiular, els falta un bull"

La polèmica sobre els xiulets a l'himne d'Espanya a la final de Copa del Rei de dissabte passat encara porta cua. Com sempre, sense embuts, l'exentrenador del Barça també hi diu la seva

Actualitzat

En declaracions a l'emissora de ràdio "Ser Catalunya", Johan Cruyff ha mostrat total rebuig a la xiulada que dissabte passat va emmudir la megafonia del Camp Nou mentre sonaven els compassos de l'himne espanyol.

Concretament, l'ex-tècnic del Barça ha qualificat la situació de "desgràcia total" i ha rematat apel·lant a la medicina com a solució, ja que segons l'holandès, "Als qui van xiular, els falta un bull". Després, en un to més constructiu, Cruyff creu que si s'haguessin posat els tres himnes, el d'Espanya, el de Catalunya i el del País Basc segurament s'hagués pogut evitar "el problema".

Total desacord també amb un altre tema que està fent bullir les xarxes socials, sobre el veto del Barça a que Luis Figo jugui com a ex-blaugrana al partit de veterans previ a la final de Champions de dissabte. De nou, Cruyff tampoc es mossega la llengua i considera que és una mesura "absurda" ja que "el cas Figo no va ser culpa seva, sinó del club".

 

Anar al contingut