Imatge d'arxiu de Dorsey la temporada passada (EFE)
Bàsquet

Joey Dorsey atribueix el seu baix rendiment a la persistència de la lesió de la temporada passada

El pivot del Barça ha explicat que segueix amb els problemes físics de la temporada passada

Actualitzat

Joey Dorsey no ha començat la temporada en les millors condicions i ell mateix ha reconegut en el transcurs del media day previ al partit d'Eurolliga de divendres contra el Fenerbahçe (aquest divendres a les 20:45, en directe per Esport3) que no està rendint al seu màxim nivell. L'explicació es troba en la lesió que es va fer a final de la temporada passada, i de la qual encara no s'ha recuperat del tot. El jugador de 32 anys va patir un edema ossi al seu turmell esquerre en l'eliminatòria de quarts de final de la passada Eurolliga contra el Lokomotiv Kuban.

El pivot del Barça Lassa, que ha renovat aquest estiu per dos anys més, ha admès que "el turmell esquerre el tinc a un 40-50%", uns problemes que li impedeixen jugar amb regularitat a la pista i aguantar més de cinc minuts seguits sense molèsties. Un altre dels condicionants, a més, és l'augment de pes fruit de la inactivitat, una situació que assegura està superant gràcies a l'ajuda dels companys. De moment, ha aconseguit millores notables per la recuperació del seu to físic.

Dorsey ha lamentat que "en tinc per unes quantes setmanes" abans que el Palau pugui tornar a veure el jugador defensiu que implicava tot el grup. A més, el de Baltimore s'ha mostrat confiat de les possibilitats del conjunt de Bartzokas. L'exNBA està convençut que amb l'equip al 100%, "la temporada passada hauríem pogut arribar a la Final Four i guanyar-la"

 

Anar al contingut