Joel Embiid en una imatge d'arxiu (Reuters)
Joel Embiid en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

Joel Embiid demana el vot dels aficionats per ser titular al Partit de les Estrelles de l'NBA i, de passada, citar-se amb una famosa

Un dels joves jugadors de l'NBA amb més projecció ha llançat una curiosa campanya per aconseguir la titularitat al Partit de les Estrelles de la lliga

Actualitzat

Joel Embiid és una de les sensacions de la temporada. El pivot dels Filadèlfia 76ers, en la seva primera temporada a l'NBA (la passada no va poder jugar per lesió) acredita una estadística de 18,7 punts, 7,4 rebots i 2,4 taps per partit. I això que només juga 24,7 minuts de mitjana, ja que els metges dels Sixers li regulen els minuts per evitar que es reprodueixi la seva lesió al peu.

El gegant (2,13) destaca, a més del seu bon joc, per la seva activitat a les xarxes socials, especialment a twitter. Va popularitzar el hastag "Trusttheprocess" durant la recuperació de la seva lesió, va mantenir una polèmica amb Lebron James, va intentar aconseguir una cita amb Kim Kardashian, i després va provar el mateix amb la cantant Rihanna.

I ara recupera una de les seves piulades per demanar als aficionats el seu vot per poder ser titular en el partit de les estrelles de l'NBA, al febrer del 2017. El pivot recorda la frase  "torna quan siguis All Star" que apareix en el tuit relacionat, el segon incrustat a la notícia. Però no aclareix quina de les dues li va dir.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut