Ciclisme

Joaquim Rodríguez s'apunta la 4a etapa i es posa líder de la Volta al País Basc

Després de quedar-se amb la mel als llavis a Arrate, Joaquim Rodríguez (Katusha) s'ha emportat la 4a etapa de la Volta al País Basc en imposar-se a l'alt d'Ibardin. De retruc, el ciclista català s'ha col·locat líder de la general amb 9 segons d'avantatge sobre Samuel Sánchez (Euskaltel).

Actualitzat
Joaquim Rodríguez no ha decebut en l'arribada a l'alt d'Ibardin i ha aprofitat l'extrema duresa dels metres finals per deixar enrere els rivals i aconseguir la victòria d'etapa. El català, que dimecres va ser segon, darrere de Samuel Sánchez, s'ha imposat amb una gran autoritat i ha aconseguit una victòria incontestable. Samuel Sánchez ha entrat 9 segons després, mentre que Chris Horner i Tony Martin, els altres teòrics aspirants a la victòria final, s'han deixat 21 segons en la dura rampa final, que té un desnivell superior al 18 per cent.

En la classificació general, el "Purito" té 9 segons d'avantatge respecte a Samuel Sánchez i 33 sobre Tony Martin, probablement el gran favorit de cara a la contrarellotge de dissabte. L'etapa d'aquest divendres, entre Bera i Oñati, serà de recuperació per als homes que es jugaran la victòria l'últim dia.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut