Espanyol

Joan Verdú vol que l'afició de l'Espanyol segueixi somiant i assegura que l'equip està en un bon moment

L'Espanyol vol ratificar la seva posició a la Lliga de Campions aquest cap de setmana al camp de l'Athletic de Bilbao, on fa nou temporades que no hi guanya. Forlín i Víctor Ruiz estan amenaçats de sanció i si veuen una targeta groga no jugarien el derbi contra el Barça. Tot i això, Joan Verdú ha volgut destacar el gran moment de l'equip i ha invitat l'afició blanc-i-blava a mantenir la il·lusió per seguir somiant. Aixó sí, el migcampista de l'Espanyol ha insistit que el primer objectiu és la visita a San Mamés i que no es poden distreure pensant en el derbi de la setmana que ve contra el Barça a Cornellà-el Prat.

Actualitzat
Tretze dels últims quinze punts possibles, tres victòries consecutives, i, sobretot, confiança en el bon moment de l'equip que entrena Mauricio Pochettino. No és estrany que l'entorn blanc-i-blau s'ho cregui i que Joan Verdú els mantingui viva la il·lusió.  "L'afició pot seguir somiant, estem en un bon moment. Si estem aquí és perquè ens ho mereixem i des que vaig fitxar crec que l'Espanyol està capacitat per lluitar per alguna cosa més que la permanència, encara que és clar que com més aviat s'aconsegueixin els 42 punts molt millor", ha reconegut el migcampista blanc-i-blau.

El vestidor ha interioritzat el missatge de Mauricio Pochettino. Abans del derbi, diumenge s'ha de passar per San Mamés, un camp on l'Espanyol fa nou temporades que no hi guanya. "No sé si serà fàcil jugar a San Mamés sense pensar en el derbi, però és la nostra obligació. Aquests tres punts són igual d'importants que els del partit contra el Barça dins d'una setmana a Cornellà-el Prat".

Joan Verdú serà una de les cares noves per jugar contra l'Athletic Club un cop complert el partit de sanció davant l'Sporting de Gijón, en un enfrontament on Kameni arribarà als 200 en la Lliga amb la samarreta blanc-i-blava.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut