Joan Peñarroya seguirà entrenant el MoraBanc Andorra una temporada més
Bàsquet

Joan Peñarroya renova amb el MoraBanc Andorra per una temporada

El tècnic català, en set temporades, ha fet pujar l'equip dels Pirineus des de la LEB Plata fins a la màxima categoria espanyola i s'ha assegurat que la pròxima temporada jugaran a Europa

Actualitzat

Joan Peñarroya seguirà un any més dirigint la banqueta del MoraBanc Andorra. Aquest dijous, el club del Principat i el tècnic català han anunciat que han arribat a un acord per renovar el contracte que els vincularà una nova temporada més i ja en seran vuit.

La relació entre Peñarroya i el MoraBanc Andorra va començar quan l'equip del país dels Pirineus jugava a la LEB Plata però, any rere any, ha sabut esprémer al màxim els seus jugadors i fer créixer l'equip fins al punt de fer-lo jugar a la màxima categoria del bàsquet espanyol, la Lliga Endesa, en la qual ha estat capaç de plantar cara a grans equips i assegurar-se una plaça a l'Eurocopa la pròxima temporada.

El tècnic català ha destacat que el "motiva jugar a Europa; és un repte que ens hem guanyar" i ha assegurat que vol comptar amb la major part dels jugadors que ha tingut aquesta temporada. Es dona el cas que la meitat de la plantilla està pendent de si renova el contracte i l'altra part té una clàusula que els facilita la sortida en qualsevol moment.

Anar al contingut