Joan Mir s'ha embutxacat el títol de Moto3 (@motogp)
MotoGP

Joan Mir s'imposa a Phillip Island en una carrera condicionada per la pluja i s'emporta el títol mundial de Moto3

El pilot de Palma s'ha assegurat el títol després de guanyar a Austràlia, a falta de dues curses. La prova australiana s'ha interromput per la pluja a la volta 17, amb Mir, Loi i Martín en el podi

Actualitzat

Joan Mir és el nou campió del món de Moto3. El mallorquí, a 20 anys, ha culminat una excel·lent temporada guanyant el GP d'Austràlia i apuntant-se la novena victòria en 16 curses.

La d'aquest diumenge al circuit de Phillip Island ha estat condicionada per la pluja. Ja havia plogut de matinada i l'asfalt estava humit en alguns trams, però la cursa ha estat declarada en sec. En començar, Martín, Guevara i Rodrigo han mirat d'estirar el grup, i Mir s'ha limitat a controlar la situació des del quart lloc, just al davant de Fenati, l'únic que li podia amenaçar el títol.

Passada mitja cursa, Mir s'ha posat primer, i poc després, a falta de 7 voltes per al final, ha començat a diluviar. Els comissaris han tret bandera vermella i la cursa s'ha acabat abans d'hora. El títol ja era, matemàticament, per a Joan Mir.

Així ho ha celebrat Mir en el podi: 

 


ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut