Joan Mir celebra la victòria amb els membres del seu equip
MotoGP

Joan Mir guanya la partida a Brad Binder i s'emporta en el GP d'Àustria la seva primera victòria

El mallorquí, amb 18 anys, ha sabut aguantar la pressió d'altres pilots més experimentats, com Bastianini i Binder, i ha guanyat la seva primera victòria; En Moto2 Johan Zarco referma el seu liderat amb la primera posició i Rins puja al podi a la última corba

Actualitzat

El pilot mallorquí Joan Mir (KTM) ha guanyat la partida a Brad Binder després d'imposar-se al Gran Premi d'Àustria de Moto3, disputat al circuit Red Bull de Spielberg. Brad Binder s'ha classificat segon (KTM) i tercer l'italià Enea Bastianini (Honda). 

Aquesta és la primera victòria d'aquest jove mallorquí de 18 anys, que sortia des de la "pole" i ha sabut aguantar la pressió d'altres pilots més experimentats, com Bastianini i Binder. Ben aviat, Quartararo i Oettl s'han afegit al grup capdavanter i la igualtat ha estat màxima entre aquests cinc pilots.

Jorge Navarro, segon en la general, ha caigut després d'intentar afegir-se al grup. En una última volta molt emocionant, Joan Mir ho ha fet millor que ningú i ha acabat guanyant davant de Binder i Bastianini.

Zarco referma el primer lloc de la classificació

En Moto2 el lider, Johann Zarco, ha refermat el primer lloc de la classificació amb una victòria ben clara. Luthi i Morbidelli han intentat plantar-li cara però el francés a mitja cursa ha marxat de tots dos per guanyar còmodament. Darrere de tots tres, Àlex Rins, tenia problemes per seguir-los però el barceloní ha sabut aprofitar-se de la lluita entre Luthi i Morbidelli per avançar l'italià en l'última corba i pujar al podi. Un resultat imprevisible uns minuts abans. Zarco augmenta en 9 punts més l'avantatge sobre Rins i ara en té 34.

Anar al contingut