Motociclisme

Joan Lascorz, en estat irreversible segons els metges, pot sortir de la Guttmann a mitjans de setembre

El pilot català Joan Lascorz podria sortir a mitjans de setembre de l'Institut Guttmann de Barcelona, on està ingressat des que va patir un accident a Imola el passat mes d'abril. Els metges que l'atenen creuen que el seu estat és irreversible: "Joan presenta un quadro tetraplègic. No té mobilitat ni a les cames, ni a la zona abdominal ni als dits de la mà però té sensibilitat a les mans i mobilitat a la cara, al coll, als braços, a les espatlles, als colzes i als canells".
El pilot català Joan Lascorz podria sortir a mitjans de setembre de l'Institut Guttmann de Barcelona, on està ingressat des que va patir un accident a Imola el 2 d'abril passat.

Els metges que l'atenen creuen que el seu estat és irreversible: "Joan presenta un quadre tetraplègic. No té mobilitat ni a les cames, ni a la zona abdominal ni als dits de la mà però té sensibilitat a les mans i mobilitat a la cara, al coll, als braços, a les espatlles, als colzes i als canells".

El pilot de Kawasaki està "immers en un procés de recuperació i adaptació a la seva nova vida", informa l'equip Racing Team a través d'un comunicat. Lascorz té una lesió medul·lar C6, a causa de l'impacte en l'accident contra un mur de ciment sense protecció del Circuit d'Imola i els metges consideren que aquesta lesió és irreversible.

La bona notícia és que Lascorz té el 100% de les facultats mentals i està reenfocant la seva vida tancant els projectes que havia obert en el món de les Superbikes, però amb forces, motivació i possibilitats d'obrir-ne d'altres a curt termini personals i a mig termini esportius.