Actualitat blaugrana

Joan Laporta viatja a l'Argentina per promocionar el lema "Més que un club"

Joan Laporta, president del Barcelona, aprofitarà l'aturada de la Lliga per promocionar l'entitat a l'Argentina i fer un pas més en el posicionament global que gira al voltant del lema "Més que un club". Laporta viatja al costat del secretari tècnic Txiki Begiristain, el directiu Albert Perrín i l'executiva Marta Segú. La presència de Begiristain respon a la firma a l'Argentina de l'acord de col·laboració amb l'Arsenal d'Avellaneda, club sobre el planter del qual el Barcelona tindrà dret preferencial.

Actualitzat

Joan Laporta, amb un paper més institucional, serà rebut al Senat de la nació pel seu president, Daniel Osvaldo Sciolo, així com per l'ambaixador espanyol Carmelo Angulo i el màxim dirigent de l'Associació de Futbol Argentí, Julio Grondona.

Dimecres, Laporta visitarà els terrenys del futur centre esportiu d'atenció a la infància que posa en marxa la fundació del club i, dijous, la Legislatura de la ciutat autònoma de Buenos Aires, on se'l declararà hoste d'honor.

Posteriorment, l'expedició es dirigirà al Casal de Catalunya, on serà rebuda pel seu president, Jordi Font, i es prendrà contacte amb diferents penyes barcelonistes de l'Argentina.

Anar al contingut