Barça

Joan Laporta es mostra escandalitzat amb els esforços de la comissió gestora del Barça per fitxar Pogba

El precandidat Joan Laporta creu que les gestions que fa la comissió que regeix el FC Barcelona durant el procés per escollir el nou president busquen afavorir les opcions de Josep Maria Bartomeu per aconseguir un nou mandat

Actualitzat

El viatge que la pròxima setmana faran a Torí Ariedo Braida i Albert Soler per negociar amb la Juventus el fitxatge de Paul Pogba pel FC Barcelona no ha agradat gens els precandidats, que ho veuen com un gest de la comissió gestora per afavorir els esforços electorals de Josep Maria Bartomeu, l'últim president del club i que ara vol aconseguir un nou mandat.

L'altre expresident del Barça que aspira a tornar al càrrec, Joan Laporta, ho troba "escandalós". En la seva opinió, "és gent molt propera a ells i penso que s'estan extralimitant, no és l'ètica que ha de tenir una comissió gestora que no ha estat elegida pels socis i que està fent gestions i operacions que no li corresponen". Laporta creu que s'hauria d'esperar a tenir un nou president per fitxar i vendre jugadors.

Tot i això, el precandidat dóna poques possibilitats d'èxit als enviats del Barça. Creu que la Juve no arribarà a cap acord fins després de les eleccions, i ha recordat la seva bona relació amb l'agent de Pogba, Mino Raiola: "El conec de fa temps, i vam negociar els fitxatges de Maxwell i Ibrahimovic. Amb el Mino hi ha molt bona relació. Crec que ell és la clau de l'operació. I que la Juve es posi bé, és clar".

L'expresident blaugrana entre els anys 2003 i 2010 ha respost les paraules de Bartomeu sobre el tracte a l'UNICEF afirmant que "treure pit perquè li donen més diners no és la qüestió". Laporta creu que l'organisme "ja estava content amb el milió i mig d'euros que rebia i amb el nom a la samarreta", i que la resta de diners es podrien haver destinat a altres fundacions i ONGs. "El Barça ha de fer obra solidària com una forma de retornar a la societat mundial part del que reps. No és només una qüestió de diners", ha dit per tancar el tema.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut