Joan Laporta en l'acte a la penya blaugrana Johan (@JoanLaporta)
Barça

Joan Laporta anuncia que Johan Cruyff s'implicarà amb ell en la campanya electoral

Joan Laporta ha anunciat aquest dissabte que Johan Cruyff s'implicarà amb ell en la campanya electoral perquè "està motivat, amb idees i amb ganes de fer coses"

Actualitzat

L'expresident Joan Laporta i precandidat a les eleccions blaugranes ha anunciat aquest dissabte que l'exjugador i extècnic Johan Cruyff s'implicarà amb ell en la campanya electoral perquè "està motivat, amb idees i ganes de fer coses".

Aquest migdia, l'aspirant una altra vegada a la presidència del Barça ha participat en un acte de la penya blaugrana Johan, a Santa Coloma de Gramenet, on el laportisme sempre ha estat present. Laporta ha assegurat que és "un privilegi" que Johan Cruyff l'acompanyi en aquesta aventura electoral, i ha tingut un record pel suport que fa uns dies va rebre de Josep Guardiola, que molt probablement no podrà votar el 18 de juliol. "Estic molt agraït amb les manifestacions que va fer en Pep i amb el suport que he rebut d'ell. Ja s'ha manifestat ,i ha tingut unes paraules maravelloses", ha afegit Laporta.

Joan Laporta avui també ha donat a conèixer que Enric Masip serà un dels convidats a presentar el pla que té per a les seleccions.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut