Joan Jordán estarà de baixa per una mononucleosi
Espanyol

Joan Jordán s'estarà dues setmanes de baixa per una mononucleosi

El migcampista de l'Espanyol s'afegeix a la llista de baixes després que ahir no s'exercités amb els seus companys per febre elevada

Actualitzat

L'Espanyol té diversos internacionals repartits per mig món: cinc, en total. De fet, en l'entrenament d'aquest dimarts tampoc hi era Sergio González. El tècnic se n'ha anat a Madrid per seguir el curs de la Federació Espanyola. A les absències s'hi ha afegit Joan Jordán, que s'estarà dues setmanes de baixa per una mononucleosi, un diagnòstic confirmat després que el futbolista no s'exercités ahir per la seva elevada febre, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.
 
D'una altra banda, el lateral dret Anaitz Arbilla ha treballat de manera diferenciada a la Ciutat Esportiva a causa de molèsties que encara arrossega al pubis. Els metges aprofiten la parada de Lliga pels compromisos internacionals per calibrar la feina del futbolista navarrès, que té un pla individualitzat d'entrenament.
 
El migcampista Salva Sevilla, amb una contusió al genoll dret, s'ha exercitat amb precaució i, llevat que les molèsties vagin a més, els metges no el sotmetran a noves proves. En principi, el migcampista hauria d'estar disponible per a la pròxima jornada de Lliga.
 
Finalment, el migcampista Abraham González ja ha començat a reintroduir-se en la dinàmica de la resta de companys després del trencament del bíceps femoral de la cama esquerra, encara que la seva disponibilitat per al següent partit no està garantida

Anar al contingut