Bàsquet

Joan Creus seguirà dues temporades més a La Bruixa d'Or Manresa

Joan Creus Custodio continuarà a La Bruixa d'Or Manresa dues temporades més. El base vallesà, de 21 anys i 1,83 metres, continuarà per tant a l'equip del Bages després d'haver arribat la temporada passada provinent del filial del Barça. En l'últim tram de la temporada passada, ja a les files de La Bruixa d'Or, Creus va fer un 44% en triples i un 75% en tirs lliures.

Actualitzat
Joan Creus Custodio continuarà a La Bruixa d'Or Manresa dues temporades més. El base vallesà, de 21 anys i 1,83 metres, continuarà per tant a l'equip del Bages després d'haver arribat la temporada passada provinent del filial del Barça. Creus serà un bon reforç per la temporada que està a punt de començar. En el darrer tram de la temporada passada, ja a les files de La Bruixa d'Or, va fer un 44% en triples i un 75% en tirs lliures.
 
Creus és fill del mític jugador de la dècada dels 90 del TDK Manresa Joan "Chichi" Creus, ara secretari tècnic del Barcelona. Malgrat aquesta vinculació familiar, l'entitat blaugrana no comptava amb el base de Granollers, que després de disputar amb el Manresa la segona meitat de la passada campanya quedava lliure, i ha fitxat per a l'equip de Borja Comenge per dues temporades.

Precisament Comenge coneix bé Creus, ja que ha estat a les seves ordres les últimes temporades al Barça B. "És un jugador molt disciplinat, el seu perfil s'adequa molt a la posició de base, encara que també ha actuat com a escorta. És un jugador que vetlla molt per la disciplina tàctica, per fer jugar l'equip, i té molt bones capacitats físiques per defensar bé a camp obert", ha destacat el tècnic de La Bruixa d'Or.
Anar al contingut