Bàsquet

Joan Creus: "Al final de temporada reflexionarem i actuarem en conseqüència"

En una entrevista al "Catalunya vespre esports" de Catalunya Ràdio, el director esportiu del Barça Lassa ha qualificat de "decepció" l'eliminació a l'Eurolliga i ha admès que l'equip de Xavi Pascual no va rematar la feina en el quart partit de la sèrie contra el Lokomotiv Kuban al Palau

Actualitzat

El director esportiu del Barça Lassa de bàsquet, Joan Creus, ha assegurat que l'eliminació del conjunt blaugrana a l'Eurolliga és una decepció, però que no es prendrà cap decisió fins a final de temporada. En una entrevista al "Catalunya vespre esports" de Catalunya Ràdio, Creus ha admès que l'equip de Xavi Pascual no va rematar la feina en el quart partit de la sèrie contra el Lokomotiv Kuban al Palau.

"És cert que en partits puntuals no hem funcionat i això ha fet que la sensació negativa sigui més exagerada del que realment és. No ser a la 'Final Four' és una decepció, però ha estat un fracàs no passar aquesta última eliminatòria contra el Lokomotiv després d'una bona trajectòria en un top 16 duríssim", ha explicat. "El partit de dimarts és un resum del que ens està passant aquesta temporada. Vam salvar bé el top 16, però no vam saber rematar l'eliminatòria contra el Lokomotiv Kuban. Ens sentíem guanyadors i ens vam bloquejar", ha afegit el dia després de la desfeta europea.

Respecte a les conseqüències de l'eliminació europea, Creus és partidari d'acabar la temporada abans de prendre decisions en calent. "El dia després estem decebuts i capcots però ens queda la lliga, anem primers i estem en una posició privilegiada. Quan acabi la temporada reflexionarem i actuarem en conseqüència. L'equip ha de reaccionar i està capacitat per fer-ho per intentar guanyar la lliga", ha afirmat.

No se sent qüestionat

El director esportiu del bàsquet blaugrana també ha confessat que no se sent qüestionat pel club i fins i tot ha explicat que es veu amb forces per seguir en el càrrec la temporada que ve. "No em sento qüestionat pel club. Noto el suport dels que manen. Però cal esperar a acabar la temporada per a les conclusions", ha insistit.

Creus, que acaba contracte a final de temporada, ha assegurat que espera seguir fent una feina que li agrada i amb Xavi Pascual, a qui encara li queda un any més de vinculació amb el club blaugrana, a la banqueta del Palau. "La gent associa el tàndem Pascual-Creus, i no necessàriament hem d'anar en parella. Però per què no ha de tenir més recorregut?", s'ha preguntat després d'admetre que no es penedeix de cap dels fitxatges que ha fet aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut