Espanyol

Joan Collet ja comença a exercir com a conseller delegat de l'Espanyol

Joan Collet s'ha estrenat com a conseller delegat de l'Espanyol a la reunió que es va fer ahir al vespre. Entre altres qüestions, es va aprovar el nomenament de Fernando Molinos i Sergio Oliveró com a consellers. L'equip va tornar als entrenaments sense els quatre internacionals. Sí que van treballar, i amb pilota, Raúl Tamudo i Iván de la Peña. Tots dos estaran a punt per a l'Espanyol-Tenerife. L'equip ho afronta amb plena confiança. L'empat a Vila-real, jugant 75 minuts amb un home menys, els ha demostrat que han recuperat el temps perdut en la pretemporada.

Actualitzat
L'1 de desembre serà de forma oficial conseller delegat de l'Espanyol, però des d'aquest mes ja ha començat a fer les seves funcions. Amb el suport unànime de la resta de consellers, Joan Collet té com a repte l'explotació comercial del nou estadi i el control del deute periquito.

El nou equip de Dani Sánchez Llibre també tindrà les novetats del tercer accionista, Sergio Oliveró, l'exdirector general Fernando Molinos i hi podria haver una tercera incorporació, que podria ser l'advocat Rafael Entrena Fabré. S'havia parlat d'un Consell reduït, però no serà així.

Canvi d'entrenador a l'Espanyol B

L'Espanyol ha destituït el tècnic del filial, Josep Clotet, després dels resultats d'aquest començament de temporada -l'equip és quart per la cua- i de les discrepàncies del tècnic amb la forma de dur el futbol base. Òscar Perarnau, qui va ser mà dreta de "Tintín" Márquez al primer equip, ocuparà el càrrec.

Un descans sempre va bé

El primer equip de l'Espanyol s'ha vist beneficiat per l'aturada de la Lliga, pels partits de seleccions, i els servirà per recuperar els lesionats. És el cas d'Ivan de la Peña i Raúl Tamudo. Ahir encara es van entrenar al marge del grup, però ja es van incorporar al partidet final i confirmen que el procés de recuperació de les seves lesions va per bon camí. De fet, s'espera que tots dos puguin reaparèixer al pròxim partit contra el Tenerife. L'equip físicament està bé ho va demostrar a Vila-real.
Anar al contingut