Espanyol

Joan Collet està satisfet amb els nous fitxatges de cara a afrontar la temporada

El president del club blanc-i-blau, en una entrevista a "Hat-trick Espanyol", s'ha mostrat content amb la composició final de la plantilla i està satisfet amb el resultat a favor del primer partit de la temporada, tot i que, segons ell, l'equip no va fer un gran partit

Actualitzat

El president de l'Espanyol, Joan Collet, s'ha mostrat satisfet de la composició final de la plantilla i ha assegurat que Òscar Perarnau "ha fet bé la seva feina", en una entrevista al Hat Trick Espanyol.

"Tenim un bon equip, Perarnau ha fet molt bé la seva feina aquest estiu i tenir bon ull és la seva labor", explica Collet que també assumeix que l'equip ha perdut "jugadors molt importants" per a l'equip, en referència a Lucas Vázquez, Stuani, Sergio Garcia, Colotto i Héctor Moreno. "Penso que els que han vingut ténen molta qualitat. Si tot va malament recordarem aquells que han marxat i si va bé, no ho farà ningú", ha insistit. 

Collet s'ha declarat satisfet pel resultat a favor contra el Getafe (0-1) i ha explicat que l'Espanyol "ha d'anar partit a partit. No va ser un matx massa bo però aquests tres punts són molt importants". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut