Espanyol

Joan Collet diu que l'Espanyol buscarà un davanter que marqui diferències per suplir Sergio García

En el marc de la Mongetada blanc-i-blava, el president de l'Espanyol Joan Collet ha avançat que el club busca un davanter per cobrir la marxa de Sergio García. L'equip tornarà a l'activitat aquest dilluns

Actualitzat

Dos-cents aficionats de l'Espanyol han assistit a una nova edició, la dinovena, de la Mongetada blanc-i-blava tradicionalment organitzada per una Penya d'Argentona que aquest any celebra el vint-i-cinquè aniversari. Entre els assistents hi havia l'actual president, Joan Collet, i tres expresidents de l'Espanyol: Juli Pardo, Ramon Condal i Ferran Martorell.

El màxim mandatari de la directiva blanc-i-blava ha lamentat la marxa de Sergio García, però ha promès el màxim esforç per suplir-lo amb garanties. "Tothom perd jugadors de referència, però el club segueix", ha afirmat Collet, que ha avançat que l'Espanyol "ha de buscar una persona que et pugui donar unes prestacions importants" però amb una condició clara: "El 9 ha de ser un jugador que marqui diferències."

S'acaben les vacances dels jugadors

L'equip torna a l'activitat aquest dilluns al matí, a partir de les 9.30. Els jugadors, dividits en 3 grups, faran proves mèdiques i físiques al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, la clínica Creu Blanca i la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià.

No serà fins dimecres que el grup treballi plegat, en un primer entrenament a la ciutat esportiva. Després, l'equip viatjarà a la localitat aranesa de Garòs, on es concentrarà durant 5 dies. El primer partit amistós serà el dissabte 11 de juliol contra un combinat de futbolistes de la Vall d'Aran.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut