Espanyol

Joan Collet condemna l'exhibició de pancartes ofensives i assegura que prendran mesures perquè no torni a passar

El president de l'Espanyol condemna les pancartes ofensives exhibides per un sector de l'afició blanc-i-blava durant el derbi de Copa i assegura que prendran totes les mesures necessàries perquè no es repeteixin uns fets similars

Actualitzat

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha demanat disculpes i ha assegurat que prendran mesures contra les persones de La Curva que van exhibir les pancartes ofensives contra el Barça en el derbi de Copa a l'Estadi RCDE. "Demanem disculpes a qualsevol persona que s'hagi sentit ofensa i lamentem i no compartim les expressions des d'un sector de la grada tant a nivell de càntics i de pancartes", ha assegurat Collet en un missatge difós a través de la web del club blanc-i-blau.

"Des del club no es coneixia l'existència d'aquestes pancartes ni l'existència de la majoria. En una reunió amb els nois de La Curva no ens van informar del contingut de les pancartes i ens sentim enganyats. Les pancartes no es van treure perquè els Mossos no podien intervenir per raons de seguretat", ha afegit el president espanyolista.

Collet ha lamentat el dany que s'ha fet a la imatge del l'Espanyol i d'una afició que ha qualificat de "modèlica". "El que més greu ens sap és la imatge que s'ha donat del club en aquests últims dies i de la seva afició que sempre ha estat modèlica i exemplar amb un estadi on mai hi ha hagut cap incident ni un acte greu i que persones que no estiguin vinculades al món del futbol s'hagin vist afectades", ha explicat.

Per últim, Collet t
ambé ha volgut recordar la tasca feta pel club com a mesures de prevenció i ha reconegut estar trist per veure com un sector de l'afició caigués en algunes provocacions que han sofert. "El club estudiarà tots els informes dels diferents comitès per prendre les mesures necessàries i que aquests fets no es tornin a produir", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut