Bàsquet blaugrana

Joan "Chichi" Creus confirma que Xavi Pascual és el tècnic del nou projecte

Joan "Chichi" Creus ja mana amb plens poders al bàsquet del Barça. Aquest dilluns ha estat presentat oficialment com a nou secretari tècnic de la secció, i ha assegurat que se sent "molt content i il·lusionat". A la seva primera compareixença pública des que va acceptar el càrrec, Creus ha revelat algunes de les incògnites que planaven sobre el futur de l'equip. La més destacada és que Xavi Pascual continuarà sent-ne l'entrenador, després d'arribar a un acord per dues temporades. Pel que fa als jugadors, ha deixat entreveure que hi haurà pocs canvis a la plantilla i que el nou projecte es basarà sobretot en el planter.

Actualitzat

"Molt il·lusionat i content", així ha dit que és com se sent el nou secretari tècnic del bàsquet blaugrana. Creus creu molt en aquest projecte que inicia a Can Barça, i ha assegurat que el seu objectiu és aconseguir formar un grup, sobretot, amb jugadors de la casa, i amb importants jugadors de fora, i dirigit per Xavi Pascual, amb qui han arribat a un acord per dues temporades.

Creus ha valorat que Pascual "va agafar l'equip el febrer passat en una situació complicada", que "ha tirat aquesta situació endavant", i que ha classificat l'AXA Barça per a la final de la Lliga ACB i per a la pròxima Eurolliga. Per aquest motiu, la primera decisió de Creus com a secretari tècnic ha estat oferir a Pascual la renovació, per a dues temporades. Creus ha explicat que ha valorat uns quants entrenadors de molta qualitat, però creu "que ell és el més indicat per a aquest projecte, perquè té molta capacitat tàctica i el seu perfil com a tècnic està en la línia del que busquem", ha argumentat.

Pel que fa al possible retorn de Marc Gasol i Joan Carles Navarro, tant el nou secretari tècnic, com el president blaugrana, Joan Laporta, s'han mostrat a favor, reconeixent que serien molt benvinguts. Tot i així, són conscients que el cas de Navarro és més complicat. Sobre el pivot català, el Barça té el dret de tempteig i ja li ha fet una oferta. Chichi ha assegurat que lluitaran per aconseguir els seus serveis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut