Joan Carles Navarro, en una imatge d'arxiu (@FCBbasket)
Joan Carles Navarro, en una imatge d'arxiu (@FCBbasket)
Bàsquet

Joan Carles Navarro serà baixa per al segon partit del Barça Lassa de quarts de final de l'ACB davant del València

El blaugrana no ha aconseguit superar les molèsties que ja li van impedir jugar en el primer partit

Actualitzat

Nou contratemps per al Barça Lassa, i és que el club ha confirmat que Joan Carles Navarro no està recuperat i per tant no podrà jugar el segon i decisiu partit dels quarts de final de la Lliga Endesa contra el València. Els blaugranes tenen un 1-0 en contra i estan obligats a guanyar si volen forçar un tercer partit, l'única opció que els quedaria per passar a les semifinals.

El capità del Barça ha manifestat que "cal donar-ho tot" perquè és ara "quan cal donar la cara i demostrar cadascú el que val", ja que "és el mínim que se'ns pot demanar". Navarro considera que l'equip "no està mort", però admet que demà viuran "una situació límit" en la qual l'equip "ha de donar la cara" per empatar l'eliminatòria i forçar el desempat.

El jugador blaugrana no tira la tovallola malgrat les males sensacions transmeses a València dissabte passat i fins i tot pensa: "si guanyem, pot canviar tot perquè l'equip tindrà més confiança". L'escorta ha dit que "no pot tornar a passar el succeït a València i hem de guanyar com sigui. Donar-ho tot és el mínim que se'ns pot demanar".

Navarro ha realitzat una crida a l'afició davant una situació "complicada" perquè acudeixin al Palau Blaugrana a animar un equip que "està mentalitzat per guanyar". "Necessitem un Palau ple. Ja hi haurà temps de fer la crítica a la nostra temporada quan aquesta acabi. Ara només cal pensar en el partit de demà", ha dit Navarro.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut