Joan Carles Navarro en un partit de l'Europeu 2017 (EFE)
Bàsquet

Joan Carles Navarro jugarà el seu últim partit amb la selecció espanyola aquest diumenge contra Rússia

Aquest diumenge, el blaugrana jugarà el seu últim partit amb la samarreta de la selecció contra Rússia, per la medalla de bronze

Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Lassa, Joan Carles Navarro, ha anunciat aquest dissabte que deixa la selecció espanyola de bàsquet. El de Sant Feliu de Llobregat, el jugador que més vegades ha vestit la samarreta del combinat, ha explicat que el de diumenge contra Rússia, pel bronze, serà l'últim enfrontament.

El capità de la selecció espanyola ha assegurat, en la seva última roda de premsa com a jugador de l'equip nacional, que "seria ideal" acabar la seva carrera amb la medalla de bronze a l'Eurobasket. "Estem una mica millor, conscients que tenim una medalla a l'abast, una cosa molt important, i intentarem que aquest últim partit surti bé", ha explicat el de Sant Feliu de Llobregat. 

"Això costa moltíssim. Hem fet un campionat correcte i hem patit una derrota bastant gran a les semifinals, però ens hem d'aixecar i hi ha moltes seleccions que han caigut abans i a les que els agradaria ser on som nosaltres", ha assegurat. Navarro ha explicat que està "una mica més nerviós del que és habitual. Porto dies pensant que havia d'arribar aquest moment. És llei de vida". 

Així l'han homenatjat els seus companys davant de la premsa: 


 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut